خانه / فنی و مهندسی / تحقیق و مقاله درباره سیستم جی ام پیGMP

تحقیق و مقاله درباره سیستم جی ام پیGMP

دانلود فایل تحقیق و مقاله درباره سیستم جی ام پیGMP

تحقیق و مقاله درباره سیستم جی ام پیGMP

تحقیق و مقاله درباره سیستم جی ام پیGMP

عنوان فایل : تحقیق و مقاله درباره سیستم جی ام پیGMP

دسته بندی : فنی و مهندسی

مقاله ,تحقیق , سیستم جی ام پی GMP, صنایع غذایی , دانش آموزی , دانشجویی

 

عنوان : تحقیق و مقاله درباره سیستم جی ام پیGMP

تعداد صفحات :6 صفحه

عکس : ندارد

شماره اسلاید : دارد

فهرست :  ندارد

دارای نکات و جزئیات

 پی دی اف pdfفرمت  :

قسمتی از متن  :

 

(( خلاصه جی ام پی عمومی ))

در زمانیکه تضمین کیفیت کالاها مهمترین موضوع مسئولیت شرکتها و صنایع می باشد و آزمایشات محصولات به تنهایی اطمینان

بخش و تضمین کننده کیفیت نیستند مسئله جی ام پی و رعایت شرایط و مقررات آن مطرح می گردد بطوریکه اجرای جی ام پی یکی

از اصول مهم تضمین کیفیت را تشکیل می دهد .

اصول این جی ام پی عبارتند از :

1 – پرسنل

2 – محل ها و ساختمان های تولید ، بسته بندی ، انبار ها و آزمایشگاه ها

3 – دستگاه ها

4 – مستند سازی و سیستم بایگانی مدارک و نمونه

5 – مواد اولیه مصرفی

6 – ارزیابی و کنترل صحت شرایط و کار دستگاه ها

7 – بهداشت و نظافت

8 – شکایات

9 – بازخوانی و جمع آوری محصول

10 – بازرسی داخلی )خود بازرسی(

11 – کنترل پایداری محصول

12 – آموزش مداوم پرسنل

3

پرسنل

به طور کلی پرسنل صنایع باید افرادی سالم و آموزش دیده و فعال باشند . این افراد قبل از شروع کار باید به وظایف خود و امور

تحت مسئولیت خود آشنا گردند و تا مدتی تحت نظر سرپرست خویش وظایف محوله را انجام بدهند .

پرسنل صنایع جمعا ۵ دسته می باشند :

الف( پرسنل کلیدی ، شامل مسئول فنی ، مدیر تولید ، مدیر آزمایشگاههای کنترل که حضور آنها جهت ساخت و توزیع الزامی است .

ب( پرسنل فنی و متخصص ناظر ) شامل سرپرستان بخشها )

ج(پرسنل فنی و مجری )شامل تکنسین ها و کارگران آموزش دیده )

د( پرسنل مجری غیر متخصص )کارگران انبار ، تولید و بسته بندی )

ه( پرسنل خدماتی و اداری

وظایف پرسنل کلیدی

در میان پرسنل کلیدی ، مسئول فنی کارخانه بالاترین مسئولیت را بر عهده دارد . این فرد با تجربه ای است که با تایید وزارت

بهداشت انتخاب می شود و بدون امضاء و اجازه محصول فنی هیچ کالا یا موادی نباید در کارخانه جابجا گردد و خروج محصول از

کارخانه با تایید کتبی مسئول فنی می باشد .

الفخلاصه وظایف مسئول فنی عبارتند از :

۱٫ نظارت دقیق بر کلیه امور انبارها ، شامل نظافت ، گردش کار ، کنترل درجه دما و رطوبت و موجودی ها

۲٫ نظارت دقیق بر کلیه امور تولید از نظر کمی و کیفی و اجرای اصول جی ام پی

۳٫ نظارت دقیق بر کلیه امور بسته بندی

۴٫ نظارت دقیق بر کلیه امور کنترل ، در آزمایشگاه های حین تولید و آزمایشگاههای مرکزی

۵٫ نظارت دقیق بر کلیه امور بهداشتی شرکت )بهداشت کارخانه و پرسنل(

۶٫ کنترل امور فنی و مهندسی از نظر هم آهنگی با تولید

۷٫ کنترل کلیه سفارشات مربوط به مواد اولیه و بسته بندی .

۸٫ کنترل امور برنامه ریزی برای تولیدات و انجام تعهدات شرکت

۹٫ شرکت در شورای فنی یا QA و بررسی نتایج آزمایشات هر محصول و تایید یا رد محصولات با امضاء

۱۰٫ نظارت بر بازرسی داخلی و خود بازرسی

۱۱٫ تهیه برنامه های آموزشی مداوم برای کارکنان

۱۲٫ نظارت بر تدوین دستوالعملهای استاندارد و اجرای آنها (SOPS)

۱۳٫ نظارت بر تدوین روشهای اختصاصی__


 

کد فایل : 2077261

مقاله ,تحقیق , سیستم جی ام پی GMP, صنایع غذایی , دانش آموزی , دانشجویی

جهت دانلود تحقیق و مقاله درباره سیستم جی ام پیGMP کلیک کنید

تحقیق و مقاله درباره سیستم جی ام پیGMP

 

مشخصات تحقیق و مقاله درباره سیستم جی ام پیGMP  با کد فایل 2077261  در دسته بندی فنی و مهندسی  با برچسب های فایل مقاله ,تحقیق , سیستم جی ام پی GMP, صنایع غذایی , دانش آموزی , دانشجویی  قابل دانلود از طریق ( دریافت فایل ) می باشد .