دانلود فایل تحقیق و مقاله درباره سیستم جی ام پیGMP
عنوان فایل : تحقیق و مقاله درباره سیستم جی ام پیGMP
دسته بندی : فنی و مهندسی
مقاله ,تحقیق , سیستم جی ام پی GMP, صنایع غذایی , دانش آموزی , دانشجویی
عنوان : تحقیق و مقاله درباره سیستم جی ام پیGMP
تعداد صفحات :6 صفحه
عکس : ندارد
شماره اسلاید : دارد
فهرست : ندارد
دارای نکات و جزئیات
پی دی اف pdfفرمت :
قسمتی از متن :
(( خلاصه جی ام پی عمومی ))
در زمانیکه تضمین کیفیت کالاها مهمترین موضوع مسئولیت شرکتها و صنایع می باشد و آزمایشات محصولات به تنهایی اطمینان
بخش و تضمین کننده کیفیت نیستند مسئله جی ام پی و رعایت شرایط و مقررات آن مطرح می گردد بطوریکه اجرای جی ام پی یکی
از اصول مهم تضمین کیفیت را تشکیل می دهد .
اصول این جی ام پی عبارتند از :
1 – پرسنل
2 – محل ها و ساختمان های تولید ، بسته بندی ، انبار ها و آزمایشگاه ها
3 – دستگاه ها
4 – مستند سازی و سیستم بایگانی مدارک و نمونه
5 – مواد اولیه مصرفی
6 – ارزیابی و کنترل صحت شرایط و کار دستگاه ها
7 – بهداشت و نظافت
8 – شکایات
9 – بازخوانی و جمع آوری محصول
10 – بازرسی داخلی )خود بازرسی(
11 – کنترل پایداری محصول
12 – آموزش مداوم پرسنل
3
پرسنل
به طور کلی پرسنل صنایع باید افرادی سالم و آموزش دیده و فعال باشند . این افراد قبل از شروع کار باید به وظایف خود و امور
تحت مسئولیت خود آشنا گردند و تا مدتی تحت نظر سرپرست خویش وظایف محوله را انجام بدهند .
پرسنل صنایع جمعا ۵ دسته می باشند :
الف( پرسنل کلیدی ، شامل مسئول فنی ، مدیر تولید ، مدیر آزمایشگاههای کنترل که حضور آنها جهت ساخت و توزیع الزامی است .
ب( پرسنل فنی و متخصص ناظر ) شامل سرپرستان بخشها )
ج(پرسنل فنی و مجری )شامل تکنسین ها و کارگران آموزش دیده )
د( پرسنل مجری غیر متخصص )کارگران انبار ، تولید و بسته بندی )
ه( پرسنل خدماتی و اداری
وظایف پرسنل کلیدی
در میان پرسنل کلیدی ، مسئول فنی کارخانه بالاترین مسئولیت را بر عهده دارد . این فرد با تجربه ای است که با تایید وزارت
بهداشت انتخاب می شود و بدون امضاء و اجازه محصول فنی هیچ کالا یا موادی نباید در کارخانه جابجا گردد و خروج محصول از
کارخانه با تایید کتبی مسئول فنی می باشد .
الف– خلاصه وظایف مسئول فنی عبارتند از :
۱٫ نظارت دقیق بر کلیه امور انبارها ، شامل نظافت ، گردش کار ، کنترل درجه دما و رطوبت و موجودی ها
۲٫ نظارت دقیق بر کلیه امور تولید از نظر کمی و کیفی و اجرای اصول جی ام پی
۳٫ نظارت دقیق بر کلیه امور بسته بندی
۴٫ نظارت دقیق بر کلیه امور کنترل ، در آزمایشگاه های حین تولید و آزمایشگاههای مرکزی
۵٫ نظارت دقیق بر کلیه امور بهداشتی شرکت )بهداشت کارخانه و پرسنل(
۶٫ کنترل امور فنی و مهندسی از نظر هم آهنگی با تولید
۷٫ کنترل کلیه سفارشات مربوط به مواد اولیه و بسته بندی .
۸٫ کنترل امور برنامه ریزی برای تولیدات و انجام تعهدات شرکت
۹٫ شرکت در شورای فنی یا QA و بررسی نتایج آزمایشات هر محصول و تایید یا رد محصولات با امضاء
۱۰٫ نظارت بر بازرسی داخلی و خود بازرسی
۱۱٫ تهیه برنامه های آموزشی مداوم برای کارکنان
۱۲٫ نظارت بر تدوین دستوالعملهای استاندارد و اجرای آنها (SOPS)
۱۳٫ نظارت بر تدوین روشهای اختصاصی__
کد فایل : 2077261
مقاله ,تحقیق , سیستم جی ام پی GMP, صنایع غذایی , دانش آموزی , دانشجویی
مشخصات تحقیق و مقاله درباره سیستم جی ام پیGMP با کد فایل 2077261 در دسته بندی فنی و مهندسی با برچسب های فایل مقاله ,تحقیق , سیستم جی ام پی GMP, صنایع غذایی , دانش آموزی , دانشجویی قابل دانلود از طریق ( دریافت فایل ) می باشد .