خانه / عمومی و آزاد / طرح توجیهی تولید کشمش و بسته بندی در 24 اسلاید پاورپوینت

طرح توجیهی تولید کشمش و بسته بندی در 24 اسلاید پاورپوینت

دانلود فایل طرح توجیهی تولید کشمش و بسته بندی در 24 اسلاید پاورپوینت

طرح توجیهی تولید کشمش و بسته بندی در 24 اسلاید پاورپوینت

طرح توجیهی تولید کشمش و بسته بندی در 24 اسلاید پاورپوینت

عنوان فایل : طرح توجیهی تولید کشمش و بسته بندی در 24 اسلاید پاورپوینت

دسته بندی : عمومی و آزاد

 

 تولید کشمش و بسته بندیفرآیند تولید و بسته بندی کشمشخشک کردن مواد غذایی در دنیا یک امر عادی و حتی ضروری جلوه می کند و بسیاری از مواد غذایی ، میوه ها، انواع سبزیجات و حتی ضایعات صنایع غذایی را مانند تفاله های میوه بعد از کنسانتره و … را خشک می کنند.

انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است.

کشمش در ایران و مصر در ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد ، تولید شده بود.

ایران بعد از آمریکا و ترکیه سومین تولیدکننده کشمش و دومین و پرسابقه‌ترین صادرکننده این محصول در دنیا است،

این در حالی است که در سال گذشته صادرات کشمش نزدیک به ۲۲۰میلیون دلار ارز وارد کشور کرده است.

کشمش خشکباری  خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود و یک محصول پر مصرف می باشد.

کشمش علاوه بر مصرف خوراکی به عنوان مصرف غذایی در داخل کشور به صورت کشمش پلویی و در داخل شیرینی و نیز مصرف آن به صورت آجیل و در صنایع الکلی  نیز کاربرد دارد و به دلیل مصرف آن درخارج از کشور بویژه در کشورهای اروپایی و کشور های حاشیه  خلیج فارس و چین یکی از ارقلام مهم صادراتی محسوب می شود.

فواید کشمش

تولید کشمش کشمش دارای مواد معدنی و مغذی بسیار زیادی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و …می باشد و نیز دارای ویتامینها ی B2,B1,C  است.

کشمش یک خشکبار پر انررژی، کم چرب و کم سدیم می باشد.

کشمش  منبع خوب آنتی اکسیدان و فیبر می باشد.

کشمش  محتوی مقدار زیادی آهن می باشد حدود ۶۰۰ گرم کشمش ۹۰ درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند ۱۰۰ گرم کشمش در حدود ۸۸/۱میلی گرم آهن دارد، در حالیکه ۱۰۰ گرم گوشت گاو بین ۲ تا ۴میلی گرم آهن دارد.

کشمش موجب کاهش استرس می گردد.

تولید کشمش

ارقام خشکباری

دسته بندی کشمش برای تهیه کشمش ارقامی مورد استفاده قرار می گیرند که دارای        حبه های گوشتی و پرقند می باشد، وجود دانه در میوه این ارقام       باعث پایین آمدن کیفیت محصول می شود.

به همین دلیل در تمام کشورها برای تهیه کشمش از ارقام بیدانه         سفید و قرمز استفاده می شود.

به طور کلی ۳نوع کشمش به بازار عرضه می شود:

۱- کشمش پلوئی

۲- کشمش سبز

۳- کشمش درشت یا مویز

 

عوامل موثر در تهیه کشمش خوب :

اندازه، رنگ، مقدار مواد داخلی، پاکی و تمیزی پوست،            لطافت و نرمی و یا سختی کشمش.


 

کد فایل : 2077329

جهت دانلود طرح توجیهی تولید کشمش و بسته بندی در 24 اسلاید پاورپوینت کلیک کنید

طرح توجیهی تولید کشمش و بسته بندی در 24 اسلاید پاورپوینت

 

مشخصات طرح توجیهی تولید کشمش و بسته بندی در 24 اسلاید پاورپوینت  با کد فایل 2077329  در دسته بندی عمومی و آزاد  با برچسب های فایل   قابل دانلود از طریق ( دریافت فایل ) می باشد .