خانه / فنی و مهندسی / تحقیق و مقاله درباره تخمیر

تحقیق و مقاله درباره تخمیر

دانلود فایل تحقیق و مقاله درباره تخمیر

تحقیق و مقاله درباره تخمیر

تحقیق و مقاله درباره تخمیر

عنوان فایل : تحقیق و مقاله درباره تخمیر

دسته بندی : فنی و مهندسی

مقاله ,تحقیق , تحقیق و مقاله درباره تخمیر , صنایع غذایی , دانش آموزی , دانشجویی

 

عنوان : تحقیق و مقاله درباره تخمیر

تعداد صفحات :5 صفحه

عکس : ندارد

شماره اسلاید : دارد

فهرست :  ندارد

دارای نکات و جزئیات

 پی دی اف pdfفرمت  :

قسمتی از متن  :

تَخمیر پدیدهای است ناشی از مجموعه فعالیتهای زیستی که در آن ترکیبات آلی دارای مولکول های بزرگ به ترکیبات دارای مولکول

های کوچکتر و سادهتر شکسته و تجزیه )کاتابولیسم( شده از فرآیند آن علاوه بر ایجاد ترکیبات آلی سادهتر، دیاکسیدکربن و انرژی

نیز آزاد میگردد. با بیان دیگر تخمیر تجزیه ناقص بعضی از متابولیتها )ترکیبات آلی( به ترکیبات سادهتر همراه با انرژی توسط

عامل تخمیری است .

دو نوع تخمیر وجود دارد: الکل و اسید لاکتیک .

1- تخمیر الکلی و یا تخمیر اتانول،

جایی است که پیروات )از متابولیسم گلوکز( به وسیله باکتری ها و مخمر به دی اکسید کربن و اتانول تقسیم می شود. الکل برای تولید

ماالشعیر ، نان مورد استفاده قرار گرفته است .

مولکولهای پیروات از گلوکوز گلیکولیز glycolysis بیشتر به اسید لاکتیک تخمیر شوند. تخمیر اسید لاکتیک لاکتوز را به اسید

لاکتیک تبدیل می کند .

مزایای متعددی برای تخمیر غذا وجود دارد . اول، تخمیر باعث بالا رفتن هضم مواد غذایی می شود. بدن شما نیاز به آنزیم های

گوارشی مناسب برای جذب، هضم و استفاده از مواد مغذی در غذا دارد .

تخمیر مواد غذایی نیز با باکتری های مفید تقویت کننده باکتری های خوب در دستگاه گوارش عمل می کنند، از آنجایی که 70 تا 80

درصد سیستم ایمنی بدن در روده قرار دارد، تعادل مناسب فلور روده مهم است .

چه چیز دیگری برای تخمیر خوب است؟ تخمیر چگونه غذا را حفظ می کند؟

در طی تخمیر، ارگانیزم اسید استیک، الکل و اسید لاکتیک تولید می کند که همه آنهانگهدارنده های زیستیهستند که مواد مغذی

را حفظ می کنند و از فساد جلوگیری می کنند. اسید لاکتیک به عنوان نگهدارنده با کاهش pH ، مانع رشد باکتری های مضر می شود .

در اینجا نگاهی به فرایند شیمیایی که در طول تخمیر رخ می دهد .

Fermentation فرایندی است که در شرایط بی هوازی اتفاق می افتد. زمانی که هیچ فسفوریلاسیون اکسیداتیو برای تولید ATP (آدنوزین تری فسفات( با استفاده از گلیکولیز وجود ندارد. در طی تخمیر، پیروات به ترکیبات مختلف متابولیزه می شود. تخمیر

homolactic تولید اسید لاکتیک از پیروات است؛ تخمیر الکلی تبدیل پیروات به اتانول و دی اکسید کربن است. و تخمیر ناهمسانگرد

تولید اسید لاکتیک و سایر اسیدها و الکل ها است .

3

تخمیر چیست؟ تخمیر و پروبیوتیک

در اواخر قرن نوزدهم، میکروبیولوژیست ها متوجه شدند که میکروارگانیسم ها در دستگاه گوارش افراد سالم متفاوت از بیماران

است. این میکروارگانیسم مفید نامیده می شود پروبیوتیک، به معنای واقعی کلمهزندگیاست. پروبیوتیکها میکروارگانیسم هایی

هستند که روی سلامت انسان و حیوان تاثیر می گذارند. دلیل اینکه غذاهای تخمیر شده و نوشیدنی ها مفید هستند، به علت پروبیوتیک

های طبیعی موجود در آنها است .

بر طبق مجله میکروب شناسی کاربردی، مزایای مصرف پروبیوتیک عبارتند از :

(i) بهبود سلامت دستگاه روده؛

(2) تقویت سیستم ایمنی، سنتز و افزایش قابلیت زیستی مواد مغذی؛

(3) کاهش نشانه های عدم تحمل لاکتوز، کاهش شیوع آلرژی در افراد حساس؛

(4) کاهش خطر ابتلا به سرطان های خاص.

سیستم ایمنی کمک می » تنظیم « باکتری های پروبیوتیک نه تنها باعث تعادل باکتری های خوب در روده تعادل می شوند، بلکه به

کند. همانطور که 70 درصد از سیستم ایمنی بدن در روده است، بنابراین ایمنی روده با باکتری های پروبیوتیک حفظ می شود.

غذاهای غنی از پروبیوتیک شامل پنیر تخمیر شده و سس سویا، کیمچی هستند. شما می توانید روده خود را با نوشیدنی های

پروبیوتیک تخمیر شده مانند کفیرو کامبوچا بخورید .

تخمیر خوب چیست؟ مزایای سلامت تخمیرکدامند ؟

  1. بهبود هضم

تخمیر مواد مغذی را برای هضم تجزیه می کند. هنگامی که لاکتوباسیل ها در مواد غذایی تخمیر شده افزایش می یابد، سطح ویتامین

آنها افزایش می یابد و قابلیت هضم افزایش می یابد.سویا این لوبیای غنی از پروتئین بدون تخمیر غیر قابل هضم است. تخمیر پروتئین

پیچیده سویا را به اسیدهای آمینه قابل هضم تجزیه می کند و مواد غذای سنتی آسیایی مانند میسو، تاماری )سس سویا( و تمپه می توان

تهیه کرد

هضم شیر نیز برای بسیاری از افراد مشکل است. نوع باکتری موجود در محصولات لبنی تخمیر شده، لاکتوز، قند شیر که بسیاری

از افراد نمی توانند تحمل کنند، به اسید لاکتیک قابل هضم تبدیل می شود. در یک مطالعه در فرانسه زنان که مشکلات گوارشی

جزئی را گزارش کردند، این زنان گزارش دادند که علائم گوارشی زمانی که شیر تخمیر شیر حاوی Bifidobacterium lactis مصرف شد بهبود پیدا کرده است


 

کد فایل : 2077487

مقاله ,تحقیق , تحقیق و مقاله درباره تخمیر , صنایع غذایی , دانش آموزی , دانشجویی

جهت دانلود تحقیق و مقاله درباره تخمیر کلیک کنید

تحقیق و مقاله درباره تخمیر

 

مشخصات تحقیق و مقاله درباره تخمیر  با کد فایل 2077487  در دسته بندی فنی و مهندسی  با برچسب های فایل مقاله ,تحقیق , تحقیق و مقاله درباره تخمیر , صنایع غذایی , دانش آموزی , دانشجویی  قابل دانلود از طریق ( دریافت فایل ) می باشد .