خانه / فنی و مهندسی / تحقیق و مقاله درباره عسل و انواع آن

تحقیق و مقاله درباره عسل و انواع آن

دانلود فایل تحقیق و مقاله درباره عسل و انواع آن

تحقیق و مقاله درباره عسل و انواع آن

تحقیق و مقاله درباره عسل و انواع آن

عنوان فایل : تحقیق و مقاله درباره عسل و انواع آن

دسته بندی : فنی و مهندسی

مقاله ,تحقیق , عسل و انواع آن , صنایع غذایی , دانش آموزی , دانشجویی

 

عنوان : تحقیق و مقاله درباره عسل و انواع آن

تعداد صفحات :6 صفحه

عکس : ندارد

شماره اسلاید : دارد

فهرست :  ندارد

دارای نکات و جزئیات

 پی دی اف pdfفرمت  :

قسمتی از متن  :

عسل هایی که همه ساله در ایران تولید می شوند طبق خواص یا وضع بخصوص شان به انواع زیر تقسیم می گردند .

۱ ( با توجه به نوع منبع و یا عضوی از گیاه که شهد از آن جمع آوری شده :

الف : عسل گل : که منحصراً از شهد گل های مختلف تهیه شده .

ب: عسل برگ یا عسلک : از مواد چسبناک و شیرینی که روی برگ ها وجود دارند یعنی از شیره گیاهی تهیه می شوند

۲ ( با توجه به فصلی که شهد جمع شده است .

الف : عسل بهاره مثل همه درختان میوه و مرکبات و عسل اقاقیا که زنبور در اوایل بهار برای جمع آوری به آن دسترسی دارد .

ب( عسل تابستانی که گاهی از اوقات آن را عسل پاییزه نیز می نامند و وقت جمع آوری آن ها اواسط تابستان یا حتی اوایل پاییز است

مانند عسل گز و عسل آویشن و عسل اسپرس

۳ ( با توجه به رنگ عسل

الف : عسل بی رنگ مثل عسل اقاقیا

ب : عسل زرد مثل عسل اسپرس

ج: عسل قرمز مثل عسل آویشن

د: عسل تیره مثل عسل درخت های برگ سوزنی مانند سرو و کاج و همچنین مثل خیلی عسل

۴ ( با توجه به محل تولید عسل

الف: عسل خوانسار

ب: عسل سبلان

ج: عسل دماوند

د: عسل گیلان

3

۵ ( با توجه به وضع و حالتی که به بازار عرضه می گردد.

الف : عسل قابی یا شانی : از شان استخراج نگشته و با موم به فروش می رسد .

ب: عسل عسل تصفیه شده : که از موم استخراج شده و در شیشه های کوچک و بزرگ آن را می فروشند .

۶ ( با توجه به وضع فیزیکی عسل

الف: عسل روان که سیال و صاف است .

ب: عسل متبلور که ته نشین و نسبتا منجمد و سخت می باشد .

رنگ عسل هایی را که زنبور از گیاهان مختلف جمع آوری کرده به کندو می آورد نیز متفاوت است به طوری که خیلی از اوقات از

رنگ آن می توان کم و بیش تشخیص داد که عسل از روی کدامیک از گیاهان جمع آوری می شود .

می گویند. گذشتگان آن را مظهر پاکی و خلوص و نشانه قدرت می دانستند » انگبین « عسل واژه ای عربی است که در فارسی به آن

و در یونان و روم باستان مظهر برکت، عشق و زیبایی بود و مالیات خود را براساس آن می پرداختند. زنبور برای تهیه عسل، شهد

گل های مختلف را جمع آوری می کند. جالب است بدانید برای تولید هر کیلوگرم عسل، زنبور باید ۲ میلیون بار روی گل ها بنشیند و

شهد آن ها را جمع آوری کند.

بنابراین تهیه عسل کار بسیار دشواری است و هر زنبور عسل در طول عمر ۶ تا ۸ هفته ای خود تنها یک قاشق مرباخوری از آن را

تهیه می کند.

نامیده می شود. از آن جا که عسل از شهد » اکسیر طول عمر « در کندوی زنبور نوعی عسل هم برای تغذیه ملکه تهیه می شود که

گل های مختلف تهیه می شود رنگ آن بستگی به گیاهی دارد که زنبور از آن تغذیه کرده است گذشته از آن شرایط آب و هوایی و

جغرافیایی نیز در رنگ و بوی عسل تاثیر دارد. عسل با وجود شیرین بودن اگر به مقدار معینی مصرف شود، برای هر نوع بیماری

از جمله دیابت موثر است.

عسل هایی که همه ساله در ایران تولید می شوند طبق خواص یا وضع بخصوص شان به انواع زیر تقسیم می گردند .

۱ ( با توجه به نوع منبع و یا عضوی از گیاه که شهد از آن جمع آوری شده :

الف : عسل گل : که منحصراً از شهد گل های مختلف تهیه شده .

ب: عسل برگ یا عسلک : از مواد چسبناک و شیرینی که روی برگ ها وجود دارند یعنی از شیره گیاهی تهیه می شوند

۲__


 

کد فایل : 2077661

مقاله ,تحقیق , عسل و انواع آن , صنایع غذایی , دانش آموزی , دانشجویی

جهت دانلود تحقیق و مقاله درباره عسل و انواع آن کلیک کنید

تحقیق و مقاله درباره عسل و انواع آن

 

مشخصات تحقیق و مقاله درباره عسل و انواع آن  با کد فایل 2077661  در دسته بندی فنی و مهندسی  با برچسب های فایل مقاله ,تحقیق , عسل و انواع آن , صنایع غذایی , دانش آموزی , دانشجویی  قابل دانلود از طریق ( دریافت فایل ) می باشد .