خانه / فنی و مهندسی / تحقیق و مقاله درباره روش های انجماد سبزیجات

تحقیق و مقاله درباره روش های انجماد سبزیجات

دانلود فایل تحقیق و مقاله درباره روش های انجماد سبزیجات

تحقیق و مقاله درباره روش های انجماد سبزیجات

تحقیق و مقاله درباره روش های انجماد سبزیجات

عنوان فایل : تحقیق و مقاله درباره روش های انجماد سبزیجات

دسته بندی : فنی و مهندسی

مقاله ,تحقیق , انجماد سبزیجات, صنایع غذایی , دانش آموزی , دانشجویی

 

عنوان : تحقیق و مقاله درباره روش های انجماد سبزیجات

تعداد صفحات :6 صفحه

عکس : ندارد

شماره اسلاید : دارد

فهرست :  ندارد

دارای نکات و جزئیات

 پی دی اف pdfفرمت  :

قسمتی از متن  :

فریز کردن، یکی از بهترین روشهای نگهداری بعد از تازه خواری است، به این معنا که اگرمی توانیم ماده غذایی را تازه بخوریم،

اگر نشد، منجمد کنیم .

سبزیجات خام 6 تا 8 ماه، سبزیجات پخته 3 ماه قابل نگهداری در فریزر هستند . فریز کردن مواد غذایی پخته میگویند: مسئله

اینجاست که عمر مواد غذایی پخته در فریزر نصف میشود، بنابراین برای استفاده درازمدت، روش مناسبی نیست. به این معنا که

اگر سبزی خام را 6 ماه میشود در فریزر نگهداری کرد، سبزی پخته، زمانی 3 ماهه دارد .

سبزی ها را قبل از اینکه داخل فریزر قرار گیرند در آب جوش قرار می دهیم . سبزی را باید برای مدت زمان خیلی کوتاه در آب

جوش غوطه ور کنیم. این عمل باعث می شود آنزیم هایی که سبب تخریب محصول می شوند، غیرفعال شوند، از سویی (سبزی ها(

با غوطه ور شدن در آب جوش، به صورت تازه حفظ می شوند. در ضمن برای جلوگیری از پخت سبزی در حین غوطه ور شدن در

آب جوش، باید بعد از مدت زمان مشخصی سبزی را از آب جوش خارج نموده و به درون آب سرد فرو ببریم .

فریز کردن باعث می شود آنزیم هایی که سبب تخریب محصول می شوند، غیرفعال شوند، از سویی )سبزی ها( با غوطه ور شدن

در آب جوش، به صورت تازه حفظ می شوند. در ضمن برای جلوگیری از پخت سبزی در حین غوطه ور شدن در آب جوش، باید

بعد از مدت زمان مشخصی سبزی را از آب جوش خارج نموده و به درون آب سرد فرو ببریم .

همچنین هنگام بسته بندی سبزی ها باید فضای خالی )در ظرف( برای انجماد در نظر گرفت. حالا سبزی ها برای قرار گرفتن در

فریزر آماده هستند .

3

  • انجماد مارچوبه

مارچوبه ها را شسته و قسمت های سفت آن را جدا کنید. ساقه های کوچک آن را به مدت دو دقیقه در آب جوش قرار دهید. برای

قسمت های بزرگ تر این عمل چهار دقیقه طول می کشد. سپس آن را با آب سرد خنک کرده و آبکش نمایید. هنگام بسته بندی

مارچوبه ها، آن ها را به صورت یکی در میان )ابتدا و انتهای ساقه( قرار دهید. در ضمن بسته نیازی به فضای خالی ندارد و می

توانید آن را در فریزر قرار دهید .

  • انجماد لوبیا سبز

لوبیاهای جوان و ترد را انتخاب کنید . لوبیاهای نخ دار سفت بوده و مزه خوبی ندارند. برای منجمد کردن بعد از انتخاب لوبیا، ساقه آن

ها را گرفته و به اندازه ۴۲ سانتی متر خرد کنید، سپس شستشو نمایید و به مدت سه دقیقه داخل آب جوش قرار دهید. آن گاه

لوبیاهای بریده شده گرم را در آب سرد غوطه ور کنید تا خنک شوند و سپس آبکشی، بسته بندی و منجمد کنید )به یاد داشته باشید؛

باید ۴۲ سانتی متر فضای خالی در بسته وجود داشته باشد ).

  • انجماد چغندر

وقتی چغندر را تمیز می کنید به یاد داشته باشید؛ یک اینچ )حدود ۲٫۵ سانتی متر( از بالای آن را باقی بگذارید. این عمل باعث می

شود مایع قرمز رنگ چغندر حفظ شود. اگر این کار را انجام ندهید مایع قرمز رنگ چغندر خارج شده و هنگام پخت، سفید می شود.

چغندرها را بعد از تمیز کردن و شستن به مدت ۲۵ دقیقه بپزید، سپس در آب سرد خنک کنید و پوست آن ها را جدا نمایید )در این

پوست به راحتی جدا می شود(. آن ها را به صورت دلخواه برش داده، بسته بندی و در فریزر قرار دهید. ۴۲ سانت فضای اضافی

را در بسته بندی مورد توجه قرار دهید .

  • انجماد کلم بروکلی

ابتدا کلم بروکلی را شسته و سپس پوست ساقه های آن را بگیرید. برای جدا کردن حشرات ریز احتمالی موجود در این نوع کلم، باید

آن را به مدت نیم ساعت در محلول حاوی ۵۴ قاشق چای خوری نمک در یک لیتر آب، قرار داده، سپس آن را شسته و به مدت سه

دقیقه در آب جوش غوطه ور کنید. آنگاه با آب سرد خنک نموده، آبکشی کرده، در ظرف قرار داده و برای انجماد در فریزر قرار

دهید )نیاز به وجود فضای خالی در ظرف نمی باشد


 

کد فایل : 2077745

مقاله ,تحقیق , انجماد سبزیجات, صنایع غذایی , دانش آموزی , دانشجویی

جهت دانلود تحقیق و مقاله درباره روش های انجماد سبزیجات کلیک کنید

تحقیق و مقاله درباره روش های انجماد سبزیجات

 

مشخصات تحقیق و مقاله درباره روش های انجماد سبزیجات  با کد فایل 2077745  در دسته بندی فنی و مهندسی  با برچسب های فایل مقاله ,تحقیق , انجماد سبزیجات, صنایع غذایی , دانش آموزی , دانشجویی  قابل دانلود از طریق ( دریافت فایل ) می باشد .